Bliv klar til de politiske kampe

Bliv klar til de politiske kampe

Har du interesse for politik, så kan det måske ligefrem føre til, at du engagerer dig i den lokale partiforening og ender med at blive opstillet til en politisk post. Og så skal du vide: Uanset om du stiller op til en plads i folketinget, eller du vælger en karriere i det lokale liv i form af en plads i din kommunalbestyrelse, byråd eller regionsråd, så er politik hård business. Så hård, at det kan kræve, at du også fysisk er i så god form, at du kan klare de seje forhandlinger lidt bedre end de andre politikere, eller du kan holde til den palaver, du som politiker uvægerligt kommer til at være en del af.

En god måde at komme i form til et hårdt politisk liv på, er ved at lave øvelser med en Kettlebell. Der vanker øretæver som politiker, og din fysiske styrke kan være afgærende for, om du kan klare den modstand, det giver. Vi mener naturligvis ikke, at du skal bruge din gode form, som du blandt andet har opnået ved hjælp af din Kettlebell tilpasset din fysik, til at gå i flæsket på dine modstandere rent fysisk, men en god fysisk form kan også give dig en mental styrke, som der er god brug for i det politiske liv.

En kettlebell er et rigtig godt redskab, hvis man vil opdyrke smidighed og samtidig opnå en god råstyrke, som kan holde én oprejst i alle situationer.

Muligt at nå langt i politik

Politik bliver i dag ofte omtalt lidt negativt – mange synes, at ikke mindst politikerne, der vælges til Folketinget, er for unge og ikke har nogen erfaring fra ‘det virkelige liv’, og andre synes, at nogle politikere går efter alt for mange ben og ser deres politiske karriere som en levevej. De kunne lige så godt have arbejdet som noget andet, og ser ikke politik som et kald.

Der er imidlertid masser af undersøgelser, der viser, at politik for de fleste politikere er noget, som de engagerer sig i, fordi de gerne vil kæmpe for nogle holdninger, få deres mærkesager igennem og i det hele taget gerne vil gøre en indsats for, at vi kan få det samfund, de mener er det rette. Og sådan vil det med sikkerhed også være for dig, hvis du vælger at gå ind i politik: Du gør det, fordi du gerne vil kæmpe for dine vælgere og få dine tanker ført ud i livet.

Træn med en kettlebell og få den fysiske styrke, som gør, at du også fysisk vil synes, at politik er sjovt. En kettlebell kan fås fra 2 til 40 kg., så der er mulighed for at finde en, der passer til ens fysik. Typisk vil du starte med en i den lette ende og så gradvist gå over til tungere typer i takt med, at du kommer i bedre form og kan klare det politiske liv med bravour.

kingcabs