Afslappet tøj gør politikeren mere tilgængelig

Afslappet tøj gør politikeren mere tilgængelig

Uanset om man vil det eller ej, så er påklædning vigtigt for politikere. Det er vigtigt, at de præsenterer et professionelt billede, der fremhæver deres politiske mål og holdninger. Ofte er påklædningen ganske konservativ, men også moderne.

Men afslappet kan heldigvis også være stilfuldt. Og derfor kan man eksempelvis sagtens kaste sig ud i et par skindbukser fra NA-KD, som fx sammen med en skjorte giver et eksklusivt look og passer godt i de fleste sammenhænge. Skindbukser fra NA-KD kommer i mange forskellige styles og farver, så man altid kan finde noget, der passer til resten af garderoben.

Som politiker skal man også kunne give et indtryk af at være nede på jorden og i gulvhøjde med vælgerne – ikke mindst i mere afslappede events og sociale begivenheder, som ikke er så højtidelige.

Mere tilgængelige

Og der har da også på det seneste været en tendens til, at politikere er begyndt at gå i mere og mere afslappet tøj. Ikke mindst unge politikere, som ønsker at nå ud til deres vælgere på en mere tilbagelænet måde.

Afslappet tøj har mange fordele for politikere. For det første viser det, at de er åbne for at lære mere om de emner, de diskuterer. Det betyder også, at vælgerne føler, at politikerne er mere tilgængelige og kontaktbare.

Politik

kingcabs