Tøjkrise? Her er hvad du bør gøre

Tøjkrise? Her er hvad du bør gøre

Vi kender nok alle sammen det at have tøjkrise. Man står om morgnen og skal ud af døren, men hvad skal man tage på? Det kan både være frustrerende og tidskrævende når man skal udvælge det helt rigtige sæt tøj til dagens anledning, men fortvivl ej! Læs videre og få gode råd til hvordan du overkommer din tøjkrise, og hvad du kan gøre for at undgå den.

Køb forskelligt tøj

Når man først har fået etableret sig en bestemt tøjstil, kan det være svært at afvige fra den når man køber nyt tøj. Man falder ofte for de samme farver, print og former gang på gang. Det betyder også, at man faktisk tit får udviklet en garderobe der er ret ensformig. Det gør det også meget nemmere at havne i en tøjkrise, for man har ikke noget der skiller sig ud. Et godt tip til at undgå dette er at købe forskelligt tøj. Prøv at variere dit valg af farver og print. Du kan også prøve at variere pasformer og modeller. Er du vadt til hættetrøjer, så prøv en crewneck. Er du vant til skinne jeans, så prøv et sæt boyfriend jeans. På Asos kan du, for eksempel, finde inspiration til din garderobe.

Skift ofte ud

Hvis du ofte befinder dig i en tøjkrise, kan det være en god idé at øge udskiftningen i din garderobe. Sørg for at købe nyt tøj lidt oftere. På den måde undgår du at tænke på hvornår du sidst havde den trøje på, eller hvor ofte du bruger de samme jeans. Det er altid en god idé at have et bredt udvalg af lækkert og smart tøj, hvis du vil undgå tøjkriserne. På nettet finder du mange sider der gør det nemt og hurtigt at shoppe fedt tøj til gode priser.

Planlæg dit tøjvalg

En god måde at snige sig uden om tøjkrisen om morgnen er, at man planlægger sit outfit aftenen før. Udvælg et sæt tøj du tænker der kan passe til dine gøremål den efterfølgende dag og læg det klar inden du går i seng. På den måde undgår du nemlig at bruge tid på at udvælge det helt rigtige outfit om morgnen.

Prøv noget nyt

Lad være med at hænge dig for meget i at opretholde en helt bestemt stil. Jo mere du smaller dit tøjvalg ind på en bestemt stil, jo større risiko er der for, at du havner i tøjkrise oftere. Skal du altid opretholde det samme image er der større sandsynlighed for, at du bliver træt af det, og så havner du opgivende foran spejlet gang på gang. Vær ikke bange for at bevæge dig uden for dine vanelige rammer. Prøv noget nyt, måske kan du lide det!

kingcabs