Fødselsdag og traditioner min

Fødselsdag og traditioner min

En gang om året er det din vigtigste dag. Det er nemlig den dag, du blev født. Og det skal fejres. Det er virkelig noget, vi ynder at gøre her i landet. Vi har alle hver vores måde at fejre vores fødselsdag på, men der er alligevel en del ting, som går igen. De ting, som vi ofte ser til fødselsdage, er fødselsdagskagen, slikket og andre søde sager. Desuden er hyggen med familien også en ting, som er vigtig. Især den familie, som vi måske ikke ser så tit, er det vigtigt, at vi hygger om. Vær en partyking til din næste fødselsdagsfest, så alle får en helt igennem uforglemmelig dag og aften – måske endda nat? Det har du, og også dine gæster, virkelig fortjent.

Fortolk de kendte traditioner

Vi kender dem alle. De Kendte danske traditioner ved fødselsdage. Her bliver der tit serveret boller med smør, pålægschokolade eller anden form for pålæg. Desuden bliver der tit fundet lagkager, som også hører sig til. Desuden serveres der også tit chips, sodavand, slik og mange andre søde sager, hvor der findes en masse sukker. Der er som sådan ikke noget farligt i at spise en masse sukker til fødselsdage, da det er i hverdagene, at vores livsstil bliver defineret. Men kan man ikke gøre det hele lidt sundere? Jo, det kan man da. Du kan blandt andet servere kage, som er lavet på dadler. Dadlerne vil give disse kager en sødme, så du ikke behøver at proppe sukker i. Desuden er grøntsagsstænger også altid et hit – hertil kan du lave en hjemmelavet dip. Hvis du virkelig vil imponere dine gæster med et sundt alternativ, så prøv at lave din egen saftevand!

Er du en partyking?

Vi elsker alle at feste. Der er en måde hvorpå, vi kan koble hovedet fra, og ikke tænke på arbejde. En af de fester, som vi virkelig ynder her i Danmark, er fødselsdagen. Det er nemlig en kærkommen mulighed for at samles i familien og komme hinanden ved. Det er også den familie, som man måske ikke lige ser så meget, som man gerne ville. Blandt andet på grund af vores travle hverdage. Men når vi så ses, så er det vigtigt, at vi virkelig får hygget og festet. Det er en af grundene til, at flere vælger at lave temafester. Dette giver virkelig mulighed for at vise hvilken partyking, du i virkeligheden er. Kan du få alle med på legen, så er I alle sikre på at få en helt igennem fantastisk fest, hvor alle vil have det sjovt. Måske det bliver din næste fødselsdag med venner eller familie?

kingcabs