Findes der gode politikere?

Findes der gode politikere?

Det kan godt forekomme, at vi nogle gange stiller os selv dette spørgsmål. Og det kan da også være svært at tro på det – når vi næsten til dagligt hører om politikere, som tilsyneladende kun tænker på, hvordan de bedst kan føre krig, er store svindlere eller på anden måde er korrupte. Uden at nævne navne, så findes der jo desværre rigtig mange af slagsen for tiden. Men hvilke egenskaber bør en god politiker egentligt at have? Den største egenskab er ærlighed. Det nytter ikke, at en politiker giver en masse løfter, som så ikke kan overholdes alligevel, for det ender med at skabe mistillid. En anden stor egenskab bør være den at kunne lytte; både til borgerne og til andre politiske partier og så tage ved lære af, hvad de forskellige siger af nyttige ting.

Hvor finder man gode politikere?

Gennemsigtighed burde også at være en del af enhver god politiker, som ønsker at være folkekær. Det der med en masse beskidte klude, der bliver skjult bag et røgtæppe, er simpelthen ikke acceptabelt. Men som nævnt før, kan det godt være svært at finde politikere med alle disse gode egenskaber, og det er der mange mennesker, der fortvivles lidt over. Hvis at du hører til dem, som går meget op i politik, og som måske kan blive lidt ophidset over den politiske situation verden over, så kan det måske være en god idé for dig at få det hele lidt på afstand og tænke på noget andet. En god måde at gøre det på er at komme ud i naturen og bare nyde de skønne omgivelser. Husk dog, at hvis du ikke vil plages af ømme fødder, så er det vigtigt at bruge det korrekte fodtøj. Det som sidder godt på fødderne, støtter foden og lader den ånde. Det kan klart anbefales at bruge sko fra Ecco til de lange gåture. De har nemlig et stort udvalg af kvalitetsfodtøj, som dækker alle behov og får dig til at glemme alt om politik.

Bliv selv politiker

Du kan selv blive politiker

Hvis at du ikke er enig med den aktuelle politik og de forskellige politikker, som regerer både her i landet – men også i udlandet, og du tænker, at du kan bidrage med noget, så kunne det måske være en god idé at overveje selv at gå ind i politik. Der findes uddannelser og kurser, som kan hjælpe dig på vej, dog er det ikke noget krav. Man kan også bare starte med at være med i mindre kommunale partier. Men husk først at stille dig selv spørgsmålet: Hvad er en god politiker? Og så svar ærligt på, om du kan leve op til alle de krav, som en god politiker bør have – inden du starter. Det giver også god mening at følge godt med i alt, hvad der har med politik at gøre. En god idé er at læse bøger, gå til foredrag og følge med i nyhederne, sådan at du er sikker på at være godt informeret, inden du kaster dig ud i det. Det er nemlig slet ikke så let endda at arbejde med politik. Men ligesom med alt andet, så kan det jo læres.

kingcabs